BACK TO
TOP

START A PROJECT

Olympic Stores

Olympic Stores

Online Fashion Mall

Τα Olympic Stores αποτελούν μια καταξιωμένη επιχείρηση στον χώρο της υπόδησης και ένα σύγχρονο online fashion mall το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία eshopping, διαθέτοντας μια τεράστια συλλογή από παπούτσια, τσάντες, ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Υπηρεσίες

UI / UX Design, Custom Development, Digital Marketing, Consulting, SEO

Έτος Υλοποίησης

2018
Olympic Stores

Η πρόκληση

Η πρόκληση που επέφερε το συγκεκριμένο project ήταν η επιτυχής μετάβαση από το eshop που βρισκόταν ήδη online και η πλήρης μεταμόρφωση του σε ένα μοντέρνο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές του design και development. Ταυτόχρονα, η διασύνδεση με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης της επιχείρησης αυτοματοποίησε τις διαδικασίες ενημέρωσης προϊόντων και διαθέσιμου stock μειώνοντας κατά πολύ την ανάγκη για καθημερινό manual έλεγχο.

Μεθοδολογία

Ο στόχος που τέθηκε εξαρχής ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος στο οποίο οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσουν τις αγορές τους, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα φίλτρα και χρησιμοποιώντας ένα κοινό καλάθι αγορών για όλα τα είδη. Ξεκινώντας με μια εκτενή έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού, ορίστηκαν τα κοινά και η στρατηγική προσέγγισης τους μέσα από ένα εύρος διαδικτυακών καναλιών – διαφημίσεις Google Ads, βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), προώθηση μέσω κοινωνικών δικτύων και συνεργασίες με affiliate δίκτυα. Ο σχεδιασμός του eshop βασίστηκε στην βέλτιστη αισθητική και την λειτουργικότητα και την ανάπτυξη ενός online περιβάλλοντος που εμπνέει την αξιοπιστία και την ασφάλεια συναλλαγών ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη που θα οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες αγορές.

Αποτέλεσμα

Ο αρμονικός συντονισμός των τμημάτων Marketing, Design και Development οδήγησε στην δημιουργία ενός online fashion mall μεγάλης δυναμικής και στην μετατροπή του Olympic Stores σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κλάδο της ένδυσης και υπόδησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

EShop

Olympic Stores
Olympic Stores Olympic Stores Olympic Stores

Design

Minimal, λιτός και ξεκάθαρος σχεδιασμός ακολουθεί τις οδηγίες της νέας εταιρικής ταυτότητας. Η νέα αρχιτεκτονική πληροφορίας που εφαρμόστηκε καθώς και η προηγμένη δομή του νέου ιστοτόπου, παρουσιάζουν με σαφήνεια τις αξίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Ο συνδυασμός των πιο τολμηρών και των κανονικών γραμματοσειρών επιλέχθηκαν για να προσθέσουν μια νέα όψη και αίσθηση, ενώ τα εφέ κίνησης καθώς και η ομαλή πλοήγηση διευκολύνουν τη συνολική εμπειρία.Search Engine Optimization

Η στρατηγική SEO ξεκίνησε με ενέργειες βελτιστοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος σε επίπεδο δομής, περιεχομένου και τεχνικής υλοποίησης με στόχο την ομαλότερη δυνατή μετάβαση στο καινούριο domain και την επίτευξη των καλύτερων δυνατών οργανικών κατατάξεων. Το πλάνο Content Marketing που ακολούθησε, περιείχε στοχευμένες ενέργειες link building σε μια πληθώρα domain υψηλής συνάφειας και ποιότητας και συνεργασίες με ηλεκτρονικά μέσα μεγάλης επισκεψιμότητας (Native Advertising). Το αποτέλεσμα ήταν η επίτευξη υψηλών κατατάξεων στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης σε λέξεις κλειδιά μεγάλης δυναμικής κάτι το οποίο οδήγησε σε αύξηση των πωλήσεων μέσα από το συγκεκριμένο κανάλι.

Δες τα αποτελέσματα της SEO καμπάνιας στο αναλυτικό case study που ετοιμάσαμε!Olympic Stores

Επιδότηση ΕΣΠΑ