Scroll to top

BACK TO
TOP

START A PROJECT

Nostos Apartments Ξενοδοχείο
Nostos Luxury Apartments

Nostos Apartments

Ξενοδοχείο

Υπηρεσίες

  • UX/ UI Design
  • Custom Development
  • SEO

Έτος Υλοποίησης

2020

Δες το έργο

https://www.nostosapts.com/
Nostos Luxury Apartments

H Nostos Apartments αποτελεί μια ιδιαίτερη ξενοδοχειακή μονάδα, επιτομή της πολυτέλειας, με τοποθεσία στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό της Οίας στη Σαντορίνη. Μια υπέροχη όαση χαλάρωσης και αναζωογόνησης που ξεδιπλώνεται μπροστά σας ως ένα ρομαντικό καταφύγιο, ιδανικό για ζευγάρια, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το ανενεργό ηφαίστειο της Καλντέρας. Από την έμπειρη ομάδα της 3ds ζητήθηκε η δημιουργία ενός ανανεωμένου διαδικτυακού ιστότοπου, μέσα από τον οποίο θα αναδεικνύεται η αξία της προσωπικής εμπειρίας, της αίσθησης ιδιωτικότητας, exclusive πολυτέλειας αλλά και γαλήνης που προσφέρονται από τη Nostos Apartments.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός σύγχρονου και state of the art website προηγήθηκε αναλυτική έρευνα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών. Κάθε επισκέπτης μπορεί να μάθει περισσότερα για τις παροχές της Nostos Apartments, να περιηγηθεί με άνεση μέσα από ένα πολυεπίπεδο μενού και να ενημερωθεί για τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρονται. Οι φωτεινές εικόνες του ηλιοβασιλέματος, τα απαλά χρώματα στο σύνολο του background και η επιλεγμένη τυπογραφία, ενισχύουν το αίσθημα ζεστασιάς και θαλπωρής που θέλει να προβάλει το συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων. Το website είναι fully responsive και προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές, πρωτίστως στους  χρήστες smartphones, με ιδιαίτερη διαμόρφωση και mobile – first σχεδιασμό. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε redesign του προηγούμενου logo, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και «memorable» στο μέλλον και να συνάδει με την καλαίσθητη γοητεία και τη φιλοσοφία του Nostos Apartments.

Nostos Luxury Apartments

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της ομάδας του SEO, η οποία ανέλαβε τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με τη χρήση διαφόρων in-house εργαλείων. Στόχο είχαν την αναδιαμόρφωσή της, έτσι ώστε να στοχεύει πιο αποτελεσματικά λέξεις κλειδιά που έχουν εμπορικό ενδιαφέρον και να κατατάσσεται στις υψηλότερες θέσεις σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Πραγματοποιήθηκε τεχνικός έλεγχος και αλλαγές σε επίπεδο metadata και header tags, καθώς και εικόνων, backlinks αλλά και URLs, ώστε να επιτευχθεί η δημιουργία ενός πιο SEO friendly website και με καλύτερο indexing από τις μηχανές αναζήτησης.

Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο για να παρουσιαστούν οι υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει η Nostos Apartments και για να γνωστοποιήσει το αντικείμενο της επιχείρησης στο ευρύ κοινό. Έπειτα, έγινε έλεγχος της ταχύτητας φόρτωσης (Website Speed Optimization) και του μεγέθους της ιστοσελίδας, καθώς αποτελούν πολύ σημαντικά κομμάτια τόσο του Search Engine Optimization όσο και της εμπειρίας του χρήστη που θέλει να απολαμβάνει ένα γρήγορο site.

Οι ενέργειες της ομάδας του SEO ολοκληρώθηκαν με την καταχώρηση του domain στην πλατφόρμα Google Search Console και δόθηκε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα και δραστηριότητα των επισκεπτών στο website μέσα από οργανικά αποτελέσματα.

Website

Nostos Luxury Apartments
Nostos Luxury Apartments
Nostos Luxury Apartments
Nostos Luxury Apartments
Ελάτε να σχεδιάσουμε το δικό σας project
Επιδότηση ΕΣΠΑ
ESPA