Scroll to top

BACK TO
TOP

START A PROJECT

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Παρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2022

3ds: Google Premier Partner για το 2022!

Google Premier Partner Greece 2022

Έχεις ιστοσελίδα ή e-shop;

Τότε ξέρεις, ή θα έπρεπε να ξέρεις τη σημασία των Google Ads.

Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζεις είναι πως η Google αξιολογεί τους συνεργάτες της σύμφωνα με την απόδοση των Google Ads που «τρέχουν».

Και, όπως μπορείς να φανταστείς, λίγοι ξεχωρίζουν…

Από αυτούς τους λίγους που πληρούν τις προϋποθέσεις και χαρακτηρίζονται Google Partners, ένα μικρό ποσοστό, μόνο το 3%, θεωρείται Google Premier Partner στην Ελλάδα!

Μεταξύ τους και η 3ds!

Δες τι σημαίνει, ουσιαστικά, αυτός ο χαρακτηρισμός τόσο για ένα agency όσο και για τους πελάτες του.

 

Τι εννοούμε με τον όρο Google Partner;

Πριν βουτήξουμε στα βαθιά πρέπει να πούμε ότι όλοι μπορούν να κάνουν διαφήμιση στη Google – τώρα, το κατά πόσο αυτή η διαφήμιση θα είναι επιτυχημένη ή όχι… είναι άλλη ιστορία!

Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να ξοδέψεις άσκοπα τα χρήματά σου χωρίς να δεις αποτελέσματα, τότε το πρώτο βήμα είναι να συνεργαστείς με μία εταιρεία που εξειδικεύεται στα Google Ads.

Ο σωστός συνεργάτης θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος από την ίδια την Google, όπως είναι η 3ds εδώ και χρόνια.

Οι Google Partners είναι επαγγελματίες του digital marketing που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις να διαχειρίζονται διαφημιστικούς λογαριασμούς και καμπάνιες με επιτυχία – αποδεδειγμένη.

Αν σκεφτείς πως η Google έχει πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά των διαφημίσεων και «βλέπει» ποιες εταιρείες έχουν εξαιρετική απόδοση, καταλαβαίνεις πως ο χαρακτηρισμός αυτός βασίζεται σε δεδομένα και όχι σε «λόγια»!

 

Τι είναι οι Google Premier Partners;

Ανεβαίνοντας επίπεδο, βρίσκουμε τους Google Premier Partners.

Πρόκειται για τους κορυφαίους συνεργάτες της Google, με αποδεδειγμένη ικανότητα και εξειδίκευση στις διαφημίσεις, οι οποίοι έχουν καλύψει διάφορα απαιτητικά κριτήρια. Οι εταιρείες αυτές είναι αναγνωρισμένες από την Google για τη διαχείριση υψηλών δαπανών και πληρούν πρόσθετες απαιτήσεις πιστοποίησης και απόδοσης πέρα από το βασικό επίπεδο Google Partner, σε καμπάνιες κάθε τύπου: search, shopping ads, display κ.α.

 

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι Google Premier Partners και οι πελάτες τους;

Μέσω του προγράμματος συνεργατών Google Premier Partners, η Google διακρίνει την ελίτ.

Ο χαρακτηρισμός, όμως, δεν είναι… διακοσμητικός!

Τα κορυφαία agencies απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια σε σύγκριση με τους απλούς partners ή έναν ιδιώτη, από τα οποία, φυσικά, επωφελούνται κυρίως οι πελάτες!

Google Premier Partner – Ελλάδα 2022

Πιο αναλυτικά, τα προνόμια αυτά αφορούν την εκπαίδευση της ομάδας, την άμεση υποστήριξη σε τυχόν τεχνικά προβλήματα καθώς και επιπλέον αναγνώριση, συγκριτικά πλεονεκτήματα που τοποθετούν τους Premier Partners μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Φυσικά, αυτά τα πλεονεκτήματα δίνονται μόνο σε όσα agencies έχουν ήδη αποδείξει την τεχνογνωσία τους, την εξειδίκευση της ομάδας τους και την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους.

Εκπαίδευση

Οι Google Premier Partners έχουν πρόσβαση σε insights που τους βοηθούν να ορίσουν καλύτερα τη στρατηγική για κάθε πελάτη, καθώς και πρόσβαση σε beta εκδόσεις προϊόντων, πριν αυτά γίνουν προσβάσιμα στο ευρύ κοινό!

Υποστήριξη

Η Google παρέχει, επίσης, επιπλέον υποστήριξη στους Premier Partners! Τα agencies αυτά λαμβάνουν εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση και άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων, ενώ παράλληλα παρευρίσκονται και σε εκδηλώσεις της Google.

Αναγνώριση

Τέλος, τα ετήσια Βραβεία Premier Partner επιβραβεύουν την αριστεία στον τομέα του digital marketing και αναδεικνύουν τους Premier Partners που βοήθησαν τους πελάτες να σημειώσουν επιτυχία μέσω των Google Ads.

Όλοι οι πελάτες της 3ds έχουν πλέον πρόσβαση στα ειδικά προνόμια των Google Premier Partners και η ομάδα του Performance Marketing είναι έτοιμη για ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

Το καλύτερο; Κάθε νέος πελάτης της 3ds λαμβάνει κουπόνι αξίας 350 για να ξεκινήσει διαφημίσεις στα Google Ads!

 

 

Πως γίνεται ένα agency Google Premier Partner;

Για να αξιολογηθεί ένα digital marketing agency ως Google Premier Partner, πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Οι παράγοντες που καθορίζουν το κορυφαίο 3% αφορούν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Ανάπτυξη υπαρχόντων και νέων πελατών μέσω των Google Ads
  • Διατήρηση πελατών σε ετήσια βάση
  • Ετήσιες δαπάνες που σχετίζονται με την απόδοση άλλων εταιρειών στην ίδια χώρα και πρέπει να ξεπερνούν τον μέσο όρο
  • Διαφοροποίηση καμπανιών με διαφημίσεις σε όλο το εύρος του διαθέσιμου inventory της Google (search, display, app, video κ.α.)

Έχεις απορίες για τα Google Ads; Διάβασε τον αναλυτικό οδηγό τις 3ds για τις διαφορές PPC και SEO και δες τι ταιριάζει στην επιχείρησή σου.

 

Η 3ds Google Premier Partner στην Ελλάδα το 2022

Η 3ds απέσπασε τη διάκριση Google Premier Partner Greece 2022 και ανήκει στο 3% των κορυφαίων digital marketing agencies στη χώρα!

Ελάχιστα digital agencies στην Ελλάδα κατάφεραν να αποσπάσουν φέτος το πολυπόθητο badge, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον.

Θέλεις να συνεργαστείς κι εσύ με έναν Google Premier Partner στην Ελλάδα;

 

 

Επιδότηση ΕΣΠΑ
ESPA